Is jullie organisatie in control?


ERP brengt een verscheidenheid aan bedrijfsprocessen samen en faciliteert de onderlinge gegevensuitwisseling tussen deze processen, waarbij finance de core is van al deze bedrijfsprocessen.


De ERP Finance module voorziet alle andere modules van de nodige gegevens om hun werk uit te kunnen voeren. Echter zonder juiste integratie tussen de verschillende (primaire) processen en Finance is een organisatie niet in staat in control te zijn over haar bedrijfsvoering. Zowel in de aansturing van haar medewerkers, machines of proces (stuur informatie) alsmede in het verkrijgen van relevante managementinformatie. Zonder dat u het zich wellicht realiseert is Finance het afvoerputje van de organisatie, door een verkeerde inrichting en integratie van verschillende bedrijfsprocessen.


Bij newITera realiseren we ons hoe belangrijk de financiƫle schakel is binnen uw ERP, het is immers de spin in het web. Een optimale integratie met uw overige processen kan het kantelpunt zijn of uw organisatie juist wƩl of juist niet in control is.


Bij newITera hebben we daarom alle kennis en expertise in huis om uw financiƫle stromen te doorgronden en waar nodig te optimaliseren. Wij leveren end-to-end oplossingen waarbij wij ook over de rand van het financiƫle domein durven te kijken.


Onze financiƫle specialisten hebben inmiddels al jarenlange werkervaring binnen het financiƫle SAP-domein. Zij zijn goed in staat uw (financiƫle) processen te doorgronden, uit vragen en inventariseren naar problemen en requirements en samen met U de beste end-to-end oplossing te bedenken en te implementeren.

Hoe kunnen we U helpen terug IN CONTROL te geraken?